Könyvelés - KONTAX Könyvelőiroda


Könyvelés szolnok

Tudj meg többet a könyvelésről a KONTAX Könyvelőirodánál.

Eddig a tapasztalatai negatívak voltak a könyvelőket illetően. Vagy sosem volt saját könyvelője, így nem tudja, milyen kritériumok alapján válasszon könyvelőt?
Azt már tudja, mit NEM szeretne?
Nem szeretne egy szigorú, rugalmasságát nem ismerő könyvelőt, akinek nem érti a nyelvezetét, vagy kérdezés nélkül bármit lekönyvel és ki tudja mikor képezte magát tovább?

A számlák könyvelése, beszámolók készítése, bevallások leadása és a határidők precíz betartása nem csak rengeteg időt és figyelmet, de komoly szakértelmet is kíván .Mi ebben segítünk, hogy Ön a munkája érdemi részével foglalkozhasson.
Ügyfeleinkkel állandó kapcsolatot tartunk fenn, melynek során bármilyen kérdésük merül fel, azonnal rendelkezésükre állunk.
Igény szerinti rendszerességgel tájékoztatást nyújtunk a vállalkozás főbb mutatószámairól, eredményéről és tanácsokat adunk a további döntések meghozatalához.

Teljes körűen képviseljük partnerünket a hivatalok előtt, eljárunk a nevében és biztosítjuk a revíziókra való felkészülést.
Munkatársaink a könyvelés és adminisztrációs feladatok ellátása során tudomásukra jutott információkkal és adatokkal a legszigorúbb titoktarással bánnak.